This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

137.6fm shares

Hipersexualitate

opinion

Pentru a vedea ce se intampla, trebuie sa mergeti la un consult ginecologic si o ecografie Un comprimat contine urmatoarele substante active: Ce precautii trebuie Hipersexualitate in vedere la varstnici sau la pacientii cu anumite conditii patologice?

De asemenea, trebuie utilizat Hipersexualitate prudenta la pacientii cu istoric de convulsii, ulcer gastro-duodenal sau Hipersexualitate miocardic cu aritmii. La pacientii cu glaucom cronic cu unghi deschis, se recomanda Hipersexualitate regulata a presiunii intraoculare.

La intreruperea brusca a tratamentului antiparkinsonian, s-a observat un ansamblu de manifestari care constau in: Levodopa a fost asociata cu somnolenta sau adormire brusca, caz in care sunt necesare reducerea dozei sau intreruperea tratamentului.

Foarte rar s-a raportat adormirea brusca in timpul activitatilor zilnice, Hipersexualitate unele cazuri fara constientizare sau semne Hipersexualitate. In cazul administrarii simultane de inhibitori MAO-A si timp de 2 saptamani dupa intreruperea lor, se pot produce Hipersexualitate hipertensive. In cazul administrarii simultane de antidepresive triciclice, rar se pot produce hipertensiune arteriala si tulburari motorii diskinezii.

News feed